logo print

Wij ondersteunen je bij het maken van moeilijke keuzes en zoeken samen met jou naar de weg om succesvol en zelfzeker te worden. Welkom bij CoCoun.

Het is soms bijzonder moeilijk om te kunnen voldoen aan de hoge eisen van de samenleving. We moeten goed studeren, goede relaties onderhouden, een goede job behalen én vooral presteren en nog eens presteren! Een hele klus, die soms moeilijk haalbaar lijkt te zijn. CoCoun wil je daarbij helpen.

Anne-Lize Stassen

Coach en counselor bij de Europese school te Mol
Coach en counselor Internaat de Immert te Leopoldsburg
Systeem counselor-praktijk te Tongeren

Foto Anne-Lize

'Coaching? Niet nodig, ik kan het alleen... Maar na een eerste gesprek vielen er tonnen van mijn schouders. Samen met een neutrale waarnemer het probleem herformuleren maakte deuren open naar onverwachte mogelijkheden. Iedereen kan af en toe zo iemand naast zich gebruiken.

Directeur secundair onderwijs

Ik heb problemen gehad op gebied van school en wist even niet meer wat te doen. Ik heb al mijn moed bij elkaar geraapt en ben met mijn verhaal naar Anne-Lize gegaan. Zij heeft me zeer goed begeleid bij het zoeken naar een richting die me echt ligt en waar ik me goed voel. Ze heeft me laten nadenken over mijn sterke en zwakke punten om zo de juiste richting te vinden.

Anne-Lize heeft veel ervaring en weet dan ook hoe ze dit soort zaken zou aanpakken. Nu zit ik al enkele weken op deze school en ben dan ook enorm blij met mijn keuze. Zonder Anne-Lize had ik dit nooit durven kiezen en ben haar hiervoor heel dankbaar.

Een 18-jarige leerling