Kinderen

CoCoun helpt kinderen die kampen met leerproblemen en zorgt dat ze zich beter voelen en sterker leren communiceren. Tegelijkertijd helpen we ouders met de (school)problemen van hun kind, maar ook met de opvoeding, de communicatie tussen beide partners etc. Daarnaast begeleiden we ook volwassenen in het versterken van hun mentale welzijn en het verwerken van moeilijke situaties uit het heden of verleden. CoCoun wil het verschil maken door niet alleen een alleenstaand probleem maar wel het totale plaatje te bekijken waarbij problemen op school, emoties en communicatie steeds met elkaar verbonden worden.

  •  Wil je handvaten bij het studeren en nieuwe skills die je kunnen helpen bij je huiswerk zodat school weer haalbaar wordt?
  •  Wil je hulp van iemand die buiten je gezin staat en die je kunt vertrouwen? Wil je je verhaal kwijtkunnen in alle beslotenheid, en in een veilige omgeving?
  •  Voel je je alleen door de veranderingen in je gezin ?
  •  Wil je zelfzekerder worden ?
  •  Voel je je niet aanvaard in je klas, op school of in je omgeving?


Kinderen zoeken naar genegenheid en bevestiging van hun ouders. Maar als je je door problemen op school of thuis niet gewaardeerd voelt, kan dat tot frustratie en verdriet leiden. Je hebt nood aan een luisterend oor voor je vragen, twijfels en verdriet. Iemand die je kunt vertrouwen en die je weer op weg kan helpen. Anne-Lize van CoCoun Consulting heeft veel ervaring met jouw belevingswereld en kan jou en je ouders op zowel sociaal als praktisch vlak helpen. Daarmee vormt CoCoun de schakel tussen kinderen en hun thuis. Of het nu is om leerproblemen aan te pakken, je emotionele welzijn te versterken of je communicatie met anderen te helpen verbeteren: bij CoCoun Consulting vind je een veilige omgeving om samen naar oplossingen te zoeken.