Partners

Net zoals ik geloof dat een probleem of uitdaging nooit op zichzelf staat, ben ik er ook van overtuigd dat we samen meer kunnen dan alleen.
Daarom werk ik graag samen met andere experten zoals:

img

De Europese School van Mol

In nauwe samenwerking met de Europese School zet CoCoun zijn schouders onder de toekomst van kinderen en jongeren.

 

www.esmol.net

img

VZW Trampolien

Een hecht en ervaren team vrijwillers, dat zich inzet voor kinderen, tieners en volwassenen die lijden onder intrafamiliaal geweld.

 

www.trampolien.be

img

Winke Brits

Winke blinkt uit in heldere, toegankelijke taal en geeft trainingen in mondelinge en schriftelijke communicatie. CoCoun schakelt Winke graag in om onze cliënten te ondersteunen in hun communicatie.

www.helder-communiceren.be

img

Anneleen Keil

Verlies- en rouwcounselor

Als integratief verlies- en rouwcounselor biedt Anneleen ondersteuning bij verwerking van rouw en verlies. Kinderen en jongeren die bij CoCoun een traject volgen, helpt ze om hun pijn en emoties om te zetten in iets bevattelijks – en dit alles op hun niveau en in hun eigen taal om zo hun draagkracht te versterken.

anneleen.keil1@telenet.be

img

Joke Rotthier

Klinisch psycholoog

Een betrokken expert met wie we nauw samenwerken voor psychologische testen op het vlak van intelligentie, geheugen en neurospcyhologische ontwikkeling.www.psycholoogjokerotthier.be

img

Nicole Engelen

Logopediste

Nicole is als logopediste gespecialiseerd in spraak- en taalontwikkelingsstoornissen, en ondersteunt CoCoun als taalcoach en auti-coach.

 

 

nicole.engelen1@telenet.be