Over CoCoUn

De naam CoCoun is gegroeid uit het idee dat kinderen, jongeren en volwassenen geborgenheid nodig hebben om te kunnen groeien, een veilige plek om zich te kunnen ontwikkelen. Om vervolgens die cocon achter zich te laten om met een steviger zelfvertrouwen weer op pad te gaan. Met CoCoun wil ik kinderen, jongeren, ouders en volwassenen die veilige omgeving bieden.

CoCoun is een samenstelling van de 3 woorden.

Counseling: Als counselor ga ik samen met jou op weg om een antwoord te zoeken op de vragen die je hebt. Zonder te oordelen, vanuit een ondersteunende rol en met wederzijds vertrouwen.
Cooperation: Samen komen we verder. Vanuit die overtuiging schakel ik, waar nodig, ook andere experts indien ik denk dat dit waardevol kan zijn. Maar net zo goed kan het bijzonder waardevol zijn om mensen uit je nabije omgeving te betrekken bij het vinden van een oplossing en het probleem in een brede context te plaatsen.
Understanding: Iedereen wil graag begrepen worden. Bij CoCoun wordt de tijd genomen om naar je te luisteren en je noden te begrijpen en gaan we vanuit die houding samen verder op weg.

img

img

Jenna, mijn trouwe viervoeter,
omdat een counselor ook wel wat extra steun kan gebruiken.